PROCES VARNEGA UVOZA PO NAROČILU: ODDAJA POVPRAŠEVANJA IN ISKANJE PRAVEGA AVTOMOBILA

PROCES VARNEGA UVOZA PO NAROČILU: ODDAJA POVPRAŠEVANJA IN ISKANJE PRAVEGA AVTOMOBILA

Uvoz vozila po naročilu

Oddaja povpraševanja in iskanje ‘pravega’ avtomobila

Pri Do Avta, že vrsto let skrbimo za varen, zanesljiv in predvsem transparenten uvoz vozil po naročilu, ki je narejen enostavno in stranki prijazno. Ravno zato smo se odločili v seriji treh člankov nekoliko podrobneje opisati sam proces uvoza vozil, ter vam tako samo storitev še bolj približati in jo narediti še bolj transparentno.

POVPRAŠEVANJE

V prvem delu, bomo govorili predvsem o tem, kako stopite v stik z nami, kako se začne iskanje idealnega avtomobila in kakšna so naša priporočila. Vsem, ki ste že odločeni, da si boste svoj naslednji avtomobil uvozili, ali o tem resno razmišljate priporočamo, da oddate povpraševanje kar preko našega spletnega obrazca na tej povezavi – OBRAZEC. Ta je namreč narejen tako, da zajame prav vse aspekte rabljenega (ali novega) avtomobila in nam posledično pove točno kakšen avtomobil je pravi za vas, kakšni so vaši cenovni okvirji ter na kakšen način bi ga sploh radi kupili. Seveda nas lahko kadarkoli tudi pokličete na telefonsko številko 068 636 403 (Matej) ali na 041 659 103 (Iztok), ali pa nas kar obiščete v naši poslovalnici na Ob železnici 15 v Ljubljani in vam bomo z veseljem prisluhnili ter vam pomagali tudi ‘v živo’.

V kolikor glede samega uvoza morda še niste povsem prepričani in vas bolj zanima finančna plat naše storitve, pa lahko veselo odklikate do našega spletnega kalkulatorja – IZRAČUN, ki bo transparentno prikazal prav vse stroške, ki jih boste imeli z uvozom in se lahko potem naknadno odločite, ali boste s tem nadaljevali ali ne.

Avtomobile iščemo samo pri preverjenih trgovcih.

 

ISKANJE VOZILA

Sedaj torej vemo kakšen avto iščete, kakšni so vaši cenovni okvirji in na kakšen način bi avtomobil kupili, kaj pa sedaj? Glede na poslano povpraševanje ali pogovor, se sedaj začne iskanje pravega avtomobila. Avtomobile iščemo samo pri preverjenih trgovcih, v kolikor je le mogoče tudi pri naših partnerjih v Nemčiji ali pri trgovcih s katerimi imamo že dolgoleten pozitiven poslovni odnos. V kolikor vaše želje niso izjemno specifične, vam v roku nekaj dni najdemo vsaj tri potencialne ‘kandidate’, ki vam jih posredujemo na vaš elektronski naslov, na koncu pa vi poveste ali je morebiti kateri tisti pravi. V primeru, da vam noben izmed predlaganih avtomobilov ne ustreza, se iskanje nadaljuje, v primeru, da smo že tako hitro našli tistega pravega, pa se začne postopek preverjanja avtomobila.

V kolikor je pri avtomobilu (ali trgovcu) vsaj kanček dvoma v njegovo verodostojnost, vam to takoj povemo, v vsakem primeru pa je naša naloga vas kar najbolje informirati o samem avtomobilu

PREVERJANJE VOZILA

Sledi klic v Nemčijo, kjer od trgovca izvemo kar največ možnih informacij, pridobimo morebitne dodatne fotografije avtomobila in preverimo tudi njegovo servisno zgodovino. Sicer je možen tudi osebni pregled vozila, ki ga opravi naš sodelavec v Nemčiji, vendar le ta v večini primerov ni potreben. V kolikor je pri avtomobilu (ali trgovcu) vsaj kanček dvoma v njegovo verodostojnost, vam to takoj povemo, v vsakem primeru pa je naša naloga vas kar najbolje informirati o samem avtomobilu, da se lahko na podlagi znanih dejstev sami odločite ali boste šli v nakup ali ne. Veliko je na primer takih, ki jih ne moti, če je avtomobil nekoliko popraskan in zaradi tega dobijo boljšo ceno, spet drugi bo raje dal za avtomobil 1000€ več, samo da bo le ta 100%. Vsi smo si različni, zato je pomembno, da jasno izrazite svoja pričakovanja, v kolikor so le ta realna pa se bomo mi zagotovo potrudili, da jih presežemo.
Ko enkrat najdemo tisti pravi avtomobil, ki je točno to, kar ste si želeli in ni več dvomov v njegovo kvaliteto, vam naredimo uradno ponudbo, ki zajema prav vse stroške uvoza, od vas pa potem potrebujemo le še potrditev in tako se prične postopek uvoza vozila po naročilu.

PROCES VARNEGA UVOZA PO NAROČILU 2/3.

KONTAKT

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

PONUDBA VOZIL