SPLETNI KALKULATOR ZA IZRAČUN CENE VOZILA SKUPAJ Z VSEMI STROŠKU UVOZA

SPLETNI KALKULATOR ZA IZRAČUN CENE VOZILA SKUPAJ Z VSEMI STROŠKU UVOZA

Spletni kalkulator za izračun končne cene vozila skupaj z vsemi stroški uvoza je ONLINE!

Kot vedno se trudimo karseda pomagati našim strankam pri uvozu vozila po naročilu, kar pa lahko dosežemo z odlično storitvijo, dobrim odnosom, enostavnim nakupom in obenem tudi dobro informiranostjo.

Spletni kalkulator

Ravno v ta namen smo za vas pripravili enostaven kalkulator (povezava do kalkulatorja) za izračun vseh dodatnih stroškov, ki jih poleg nakupne cene avtomobila, moramo upoštevati, ko se pogovarjamo o uvozu vozil po naročilu iz drugih držav članic Evropske Unije. V to kategorijo spadajo stroški transporta, ki so odvisni od oddaljenosti vozila, strošek storitve, strošek homologacije, ter nenazadnje tudi famozni davek na motorna vozila, o katerem vseskozi dobivamo nemalo vprašanj.

Ker novi zakon o davku na motorna vozila še skoraj eno leto ne bo stopil v veljavo, smo v ta kalkulator seveda sprogramirali staro klasifikacijo vozil za obračun davka, ki temelji zgolj na emisijah, prostornini motorja, Euro standardu in vrsti goriva. To zaenkrat še poenostavlja izračun in hkrati ponuja še zadnjo možnost cenejšega uvoza vozil srednjega razreda z motorji manjših prostornin a relativno velikih moči, ki se bo z novim zakonom lahko konkretno podražil. Ravno nasprotno velja za luksuzne avtomobile z vgrajenimi motorji večjih prostornin, ki pa bodo po novem letu neprimerno cenejši.

Seveda za vas v prihodnosti pripravljamo tudi spletni kalkulator z vgrajenim izračunom davka na motorna vozila po novem načinu, kjer boste nekaj časa še lahko primerjali ali se vam bolj splača pohiteti in si vozilo uvoziti še letos, ali se vam bo bolj splačalo počakati. Kasneje, ko bo ta zakon stopil v veljavo pa vas bo na naši spletni strani seveda čakal le še ta izračun.

Kaj še čakate, hitro na https://www.doavta.si/kalkulator-za-izracun-informativnih-stroskov-vozila/ kjer lahko v samo nekaj minutah ugotovite, za koliko bo uvoz točno določenega avtomobila dejansko olajšal vašo denarnico.

ZA SPLETNI KALKULATOR KLIKNI – TUKAJ

spletni-kalkulator