O NAS

DRUŽINSKO PODJETJE DO AVTA D.O.O.

Družinsko podjetje Do Avta je nastalo leta 2014 z namenom da svojim kupcem ponudi najboljše možnosti pri uvozu, nakupu ter lastništvu avtomobila. Skozi leta smo v ekipi gojili skupne interese v svetu avtomobilizma ter v letu 2022 razširili aktivnosti še na najem vozil, avtokozmetiko, vozniško akademijo, redno pa prirejamo tudi športne avtomobilistične dogodke. Razvoj podjetja bomo še vztrajno krepili in širili naprej, da bomo svojim strankam omogočili čim bolj pestro izbiro kvalitetnih storitev v svetu vozil.

Preprosto. Z nami!

VREDNOTE

POSLANSTVO

Nudimo širok nabor storitev v avtomobilskem sektorju, kar vključuje uvoz vozil in podporne aktivnosti – najem vozil, avtokozmetiko in učenje športne vožnje. Ponujamo celostne storitve, kjer je kvaliteta vedno postavljena pred kvantiteto. S strankami gradimo odnos in zaupanje ter stremimo k sklepanju dolgoročnih partnerstev.

VIZIJA

V prihodnjih letih bomo naredili vse, da ostanemo najkakovostnejši ponudnik storitev v avtomobilskem sektorju na področju uvoza vozil. Do leta 2026 pa je naša vizija postati tudi vodilno podjetje v svetu najema vozil, avtokozmetike in učenja športne vožnje. Ostali bomo logična izbira za vsakogar, ki jim vozilo ne predstavlja le prevoznega sredstva. Naš razvoj sledi gibanju trenda in povpraševanja, saj stremimo k največji prilagodljivosti in ustrežljivosti našim strankam.
Play Video

Osebje

ROMAN LAVRIČ

Direktor

Matej Lavrič

Vodja uvoza in prodaje

Iztok Lavrič

Upravitelj voznega parka

Matic Podgoršek

Komercialist

Matej Štirn

Komercialist

Miha Čobec

Asistent pri prodaji

Jan Lavrič

Vodja avtokozmetične delavnice

Luka Janežič

Inštruktor vožnje

Aljoša Marjanović

Vodja marketinga

LOKACIJA