POGOSTA VPRAŠANJA

Dobrodošli v naši knjižnici pogostih odgovorov in vprašanj. Poskusili bomo v najboljši moči odgovoriti na vaša vprašanja.

Najemi vozil

Vso ponubo vozil, ki so na voljo za najem lahko pogledate v naši ponudbi vozil (URL).

Obstaja možnost individualnega dogovora po katerem lahko zagotovimo želeno vozilo. Velja omeniti da obstaja možnost dogovora samo za nova ali malo rabljena vozila. V primeru interesa in vprašanj se obrnite na našo prodajno ekipo.

Vožnja v tujino z najetim vozilom je možna ob predhodnem dogovoru.

V primeru najema vozil je potrebno plačilo kavcije. Na naši spletni strani v ponudbi vozil boste našli podatek o višini kavcije za posamezno vozilo. Kavcija se v celoti povrne v kolikor je spoštovan dogovor najema in je vozilo po vračilu in pregledu v enakem stanju, kot je bilo ob prevzemu.

V kolikor vozilo ni že rezervirano s strani drugega najemnika, obstaja možnost podaljšanja najema. V kolikor pa je vozilo že zasedeno, vam z veseljem ponudimo drugo razpoložljivo alternativo v našem voznem parku.

Če na najetem vozilu iz kakršnega koli razloga nastane škoda nas čim prej pokličite in sporočite nastalo situacijo. Naša ekipa vam bo z veseljem ponudila nadaljnja navodila in pomagala zaplet rešiti v najkrajšem možnem času.

V tem primeru storite enako, kot če bi sami povzročili škodo na vozilu. Če na najetem vozilu iz kakršnega koli razloga nastane škoda nas čim prej pokličite in sporočite nastalo situacijo. Naša ekipa vam bo z veseljem ponudila nadaljnja navodila in pomagala zaplet rešiti v najkrajšem možnem času.

Ponujamo tudi možnost dolgoročnih najemov vozil. Obrnite se na našo prodajno ekipo.

Seveda, preko naše spletne trgovine lahko hitro in enostavno naročite darilni bon za najem vozila v našem podjetju. Prav tako se lahko osebno oglasite v naši poslovalnici. Pripravljeni smo prisluhniti tudi individualnim željam v kolikor v naši spletni trgovini niste našli tistega, kar bi želeli.

V ceno najema vozila je razen stroška goriva in vzdrževanja čistoče, vključeno vse potrebno za brezskrbno vožnjo in uporabo.

Tako v primeru kratkoročnega kot dolgoročnega najema je lastnik podjetja Do Avta d.o.o..

V tem primeru je potrebno doplačilo za prekoračeno kilometrino in sicer po že vnaprej dogovorjeni tarifi glede na prekoračen kilometer.

Na vsa naša registrirana vozila je sklenjeno osnovno in polno kasko zavarovanje. Prav tako je vključena asistenca v Sloveniji in v tujini.

Pri vsakem vozilu je v tem primeru potrebna soudeležba. Višina soudeležbe pa je odvisna od vrste vozila in nastale škode.

FAQ H1
Še vedno niste našli odgovora na svoje vprašanje?
Nič hudega! Kontaktirajte nas in z veseljem vam pomagamo.

Imate več vprašanj?

Pokličite nas

070 659 101

Pišite nam

info@doavta.si

obiščite nas

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana