NAJEM ŠPORTNIH IN LUKSUZNIH VOZIL

Celovita in brezskrbna rešitev kratkoročnega najema športnega ali luksuznega vozila. Uživajte v brezskrbni vožnji in ostale skrbi prepustite ekipi Do Avta. Poskrbeli bomo, da bo najem vozila v spominu ostal kot prijetno in celovito doživetje.

PONUDBA VOZIL

KVALITETE NAŠEGA VOZNEGA PARKA

PRVOVRSTNA ČISTOČA

Zavedamo se da je najem luksuznega vozila izkušnja, pri kateri ni prostora za imperfekcije. Čistoča vozila vsekakor vpliva na dobro počutje v avtomobilu. Zaradi tega vsako vozilo pred izdajo skrbno pregledamo, očistimo in pripravimo za najemnika tako, da ustreza našim najvišjim standardom čistoče.

Pokaži več

IZVRSTNE PNEVMATIKE

Ne glede na znamko ali model avtomobila so pnevmatike edina kontaktna površina, ki povezujejo cesto z vozilom, prav tako pa pripomorejo k dobremu občutku na volanu, preko katerega voznik dobi odziv s cestišča. Celotni vozni park Do Avta je obut v pnevmatike, ki segajo v vrh ponudbe premium razreda pnevmatik. Prav tako je stanje pnevmatik pregledano in dokumentirano pred vsakim najemom vozila, s čimer dodatno zagotovimo popolno brezskrbnost v vožnji.

Pokaži več

VRHUNSKO SERVISIRANA VOZILA

Ker želimo svojim najemnikom zagotoviti popolno varnost in zaupanje v vozilo, je vozni park vozil Do Avta vzdrževan po višjih standardih, kot to predpisujejo proizvajalci vozil. Poleg letnega rednega servisa so vozila deležna še rednih kontrol, prav tako pa se potencialno pomanjkljive dele preventivno zamenja z novimi. Le tako smo lahko sigurni v svojo storitev in posledično zagotavljamo izvrstno izkušnjo svojim strankam.

Pokaži več

PREGLEDANO VOZILO

Vsako vozilo pred oddajo in ob sprejemu skrbno pregledamo za znake obrabe ali poškodb. Vsako nepravilnost na vozilu evidentiramo in zapišemo v prevzemi zapisnik. Prav tako pred vsako oddajo izmerimo profil pnevmatik, stanje zavornih oblog, stanje motornega olja in ostalih tekočin in se s tem prepričamo da tekom najema najemnik ne bo imel nobenih skrbi ali nepotrebnih obiskov avtomehaničnih delavnic.

Pokaži več

ODLIČNO OHRANJENA VOZILA

Na občutek luksuza ne vplivata le znamka in model vozila temveč tudi ohranjenost le tega. Prizadevamo si ohranjati stanje vozila čim bolj podobno novemu ne glede na starost ali kilometre. Vse morebitne poškodbe ali nepravilnosti pa redno odpravljamo saj želimo vsakemu najemniku predati kar se da popolno vozilo.

Pokaži več

KAKOVOSTNA STORITEV

Pri Do Avta smo pripravljeni zagotoviti najkakovostnejšo storitev najema vozila. Tako se ne osredotočamo zgolj na storitev najema samega, temveč tudi na izkušnjo vsake individualne stranke in njihove želje. Prav tako vam po želji lahko podamo predloge za lepe panoramske vožnje, s katerimi lahko izkoristite dnevne ali vikend najeme. V kolikor pa bi tekom vašega najema prišlo do kakršne koli napake na vozilu ali nesreče pa nudimo 24 urno pomoč na dežurni telefonski številki kjer vam bomo po najboljšim zmožnostih svetovali kako ukrepati v nastali situaciji.

Pokaži več

POSEBNA PONUDBA

NA VOLJO SMO…

Kako vam lahko pomagamo?

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK

ALI TE ZANIMA NAKUP DARILNEGA BONA?

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN