VOZNIŠKA AKADEMIJA

VSEBINA VOZNIŠKE AKADEMIJE:

OSTALA PONUDBA:

LUKA JANEŽIČ

Luka Janežič – inštruktor vožnje.

Predan, motiviran, izkušen in komunikativen inštruktor s pomočjo katerega boste nadgradili vaše vozniško znanje in vzpostavili boljšo komunikacijo z vašim avtomobilom.

 

Luka se že vrsto let posveča nadgrajevanju svojega vozniškega znanja in izkušenj ter si prizadeva svojo filozofijo deliti s širšo publiko. S pridobljenimi izkušnjami redno izpopolnjuje proces svojega pedagoškega procesa, ki ga deli s svojimi varovanci.

AVTOR: Luka janežič

Bodisi če gre za vožnjo po dirkališču ali klasičnih cestah je poznavanje in obvladovanje svojega vozila eno izmed prvih elementov varnosti. Zato da se znajdemo v neugodni situaciji ni potrebna hitra ali nepravilna vožnja, lahko se v takšni situaciji znajdemo zaradi zunanjega dejavnika ali napake drugega voznika. Kljub temu pa moramo znati nastalo situacijo obvladati in preprečiti nezaželen izid. Poleg zagotavljanja same varnosti pa smo z ustreznim znanjem veliko bolj samozavestni v času celotne vožnje, pripomoremo pa tudi k večji gospodarnosti.

GLAVNE PREDNOSTI VOZNIŠKE AKADEMIJE

POSEBNA PONUDBA

V svoje jeklene konjičke pogosto investiramo veliko denarja. Koliko pa investiramo vase, v svoje vozniško znanje in izkušnje?

TE ZANIMA NAKUP DARILNEGA BONA ALI VOUCHERJA?

ZAKAJ IZBRATI VOZNIŠKO AKADEMIJO?

Tako za zagotavljanje čim večje varnosti na cesti kakor za postavitev hitrega časa na progi ali da smo vsesplošno gospodarni lastnik vozila, je potrebna ustrezna vozniška teorija, znanje in navsezadnje izkušnje katerih nikoli ni dovolj.

 

V svoje jeklene konjičke pogosto investiramo veliko denarja, v nemalo primerih konjičke naknadno še optimiziramo in izboljšamo. V določenih primerih nastanejo kot končni izdelek pravi dirkalniki. Koliko pa investiramo vase, v svoje vozniško znanje in izkušnje?

 

Najpomembnejšo vlogo pri vsaki vožnji ima voznik, ta pa lahko močno prispeva k boljši vožnji s poznavanjem in razumevanjem vozila ki ga vozi, oprijema na podlagi, težišča in prenosa teže, manevriranja ter obnašanje v različnih zavojih oz. serijah zavojev.

 

Velja omeniti stari rek, ki se ni še prav nič spremenil:

            »Vaja dela mojstra, če učenec dela vajo.«

 

Tako kot pri vsaki veščini je tudi za izkušeno spretno vožnjo potrebno investirati veliko časa za pridobivanje izkušenj s katerimi izboljšamo poznavanje vozila, različnih situacij, splošno predvidevanje in varnost ter navsezadnje tudi povečamo užitek v vožnji.

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK

NA VOLJO SMO…

Kako vam lahko pomagamo?