TRACKDAYS – ŠPORTNI AVTOMOBILISTIČNI DOGODKI

Vsi avtomobilski navdušenci se radi udeležujemo tudi dogodkov povezanih z avtomobilizmom, dirkami ter vonjem po zažganih pnevmatikah. Naše jeklene konjičke želimo v varnem okolju preizkusiti do njihovih zmožnosti ter nadgraditi naše znanje. Navsezadnje pa se dogodke organizira tudi iz vidika druženja in preživljanja časa z našo družino, prijatelji in znanci s katerimi gojimo enake ali podobne interese. 

 

Na dogodkih ponujamo taxi in drift taxi vožnje, možnost udeležbe z lastnim ali najetim vozilom ter tudi možnost nadgraditve vašega znanja s pomočjo inštruktorja v obliki vozniške akademije.

 

Spremljajte nas na tekočih dogodkih, vljudno vabljeni na obisk ali sodelovanje!

PRAVILA NA NAŠIH DOGODKIH

AKTIVNOSTI NA DOGODKIH

TAXI VOŽNJE
Vas je že od nekdaj zanimalo kakšen je občutek sedeti v pravem športnem avtomobilu med vožnjo po dirkališču? Zapeljite se z našimi športnimi avtomobili in izkušenimi vozniki ter kot sovoznik izkusite dih jemajoče pospeške, hitrost v zavojih in zaviranje pa bosta pognala adrenalin po žilah tudi največjim adrenalinskim navdušencem. Taxi vožnje so primerne prav za vsakogar, ki si želi izkusiti vonj po bencinu in občutek adrenalina, prav tako pa so odlična prva izkušnja vožnje na dirkališču.
1
DRIFT TAXI
Le redko katera stvar v življenju požene kri po telesu tako kot kontrolirano drsenje skozi ovinke pri visokih hitrostih. Podobno kot taxi vožnja, le da tukaj ni namen odvoziti kroga čim hitreje, temveč čim bolj zabavno – s kontroliranim drsenjem skozi ovinek, katerega voznik želi »povezati« še z naslednjimi ovinki ter na ta način poskrbeti za čim daljše drsenje vozila. Kot sopotnika vas bo poleg občutka drsenja v zavojih spremljal tudi vonj po bencinu in zažganih pnevmatikah ter seveda tudi dimna zavesa zažganih pnevmatik.
2
VOŽNJA Z NAJETIM VOZILOM
V kolikor si želite po dirkališču zapeljati z najetim vozilom, pri podjetju Do Avta ponujamo širok nabor športnih vozil ki so kos prav vsem izzivom ki jih lahko dirkališče ponudi. Vsa vozila so primerno opremljena za športno uporabo ter pred dogodki skrbno pregledana. Vsa vozila so deležna tudi dodelav oz. nadgradnje zavornega sistema, s čimer zagotovimo najboljšo zanesljivost zaustavljanja tudi v ekstremnih pogojih. Zaposleni vam z veseljem pomagajo spoznati dirkališče in meje najetega vozila ter so na razpolago za pomoč in dodatne informacije.
3
VOŽNJA Z LASTNIM VOZILOM
Idealna priložnost za vse tiste, ki želite preizkusiti lastno vozilo na dirkališču in se v varnem okolju spoznati z mejami vašega vozila. Zagotovo nekaj kar svetujemo vsakomur, ki ima to možnost. Pri podjetju Do Avta stremimo k organizaciji trackdayjev na najvišjem nivoju. Za zagotavljanje maksimalne varnostni in optimalne izkušnje udeležencev je število vozil na progi vedno omejeno. Poskrbljeno je za izmenično vožnjo v skupinah, kjer ena skupina vozi, druga pa ima odmor in ohlaja vozilo. Pred začetkom vožnje se morajo vsi vozniki udeležiti uvodnega teoretičnega dela, kjer vsem predstavimo pravila med vožnjo na dirkališču.
4
VOZNIŠKA AKADEMIJA & COACHING
Če si želite svoje vozniško znanje dvigniti stopničko višje je vozniška akademija Do Avta pravi naslov za vas. Vozniška akademija je primerna tako za popolnega začetnika kot tudi voznika z nabranimi veliko izkušnjami. Program vozniške akademije je individualno prilagojen vašim željam in nivoju znanja. Sestoji iz teoretičnega in praktičnega dela v sodelovanju z inštruktorjem. Z njegovo pomočjo boste pridobili globoko razumevanje o obnašanju in nadzorovanju vozila na dirkališču ter znanje kako optimalno odvoziti hiter krog. Tako kot pri vsaki veščini velja pravilo – vaja dela mojstra, če učenec dela vajo. Z inštruktorjem boste ob koncu vozniške akademije lahko dogovorili za možnost nadgradnje vozniške akademije oz. individualnega coaching-a. S programom vozniških akademij želimo ustvariti boljše in samozavestnejše voznike, ki bodo kos prav vsem situacijam za volanom.
5
MINI VOZNIŠKA AKADEMIJA
Mini vozniške akademije praviloma izvajamo samo na organiziranih trackdayjih na bližnjih dirkališčih oz. poligonih. Gre za skrajšano in manj obsežno vsebino vozniške akademije, ki omogoča, da se na dogodku storitev ponudi večjemu številu voznikov. Prav tako je to odlična priložnost za začetnika ali voznika, ki se prvič udeležuje tovrstnega dogodka. Za celotno vsebino pa seveda priporočamo odločitev za polno storitev vozniške akademije.
6

NASLEDNJI DOGODKI

POSEBNA PONUDBA

PRETEKLI DOGODKI

CSS
CAR SCENE SLOVENIA

Naš zvesti partner