DRIVING ACADEMY & COACHING

Dobro vozniško znanje, poznavanje različnih zahtevnih situacij ter odziv in reakcije v teh situacijah med vožnjo, so prvobitnega pomena za našo varnost pri vsaki vožnji. Ne smemo pozabiti tudi na izboljšanje našega predvidevanja v različnih situacijah s čimer si močno olajšamo reševanje le teh. S primerno vožnjo prispevamo tudi k manjši obrabi avtomobilskih delov, potrošnega materiala in porabi goriva. Na dirkališču pa si lahko pričaramo brezskrbne, zabavne in poučne treninge. Znanja namreč nikoli ni dovolj, mar ne?

Ste pripravljeni na zabavne učne urice? Rezervirajte svoj termin z inštruktorjem vožnje Lukom Janežičem!

TRACKDAYS – ŠPORTNI AVTOMOBILISTIČNI DOGODKI

Vsi avtomobilski navdušenci se radi udeležujemo tudi dogodkov povezanih z avtomobilizmom, dirkami ter vonjem po zažganih pnevmatikah. Naše jeklene konjičke želimo v varnem okolju preizkusiti do njihovih zmožnosti ter nadgraditi naše znanje. Navsezadnje pa se dogodke organizira tudi iz vidika druženja in preživljanja časa z našo družino, prijatelji in znanci s katerimi gojimo enake ali podobne interese. 

Na dogodkih ponujamo taxi in drift taxi vožnje, možnost udeležbe z lastnim ali najetim vozilom ter tudi možnost nadgraditve vašega znanja s pomočjo inštruktorja v obliki vozniške akademije.

LUKA JANEŽIČ

Luka Janežič – inštruktor vožnje

Predan, motiviran, izkušen in komunikativen inštruktor s pomočjo katerega boste nadgradili vaše vozniško znanje in vzpostavili boljšo komunikacijo z vašim avtomobilom.

 

Luka se že vrsto let posveča nadgrajevanju svojega vozniškega znanja in izkušenj ter si prizadeva svojo filozofijo deliti s širšo publiko. S pridobljenimi izkušnjami redno izpopolnjuje proces svojega pedagoškega procesa, ki ga deli s svojimi varovanci.

AVTOR: Luka janežič

Bodisi če gre za vožnjo po dirkališču ali klasičnih cestah je poznavanje in obvladovanje svojega vozila eno izmed prvih elementov varnosti. Zato da se znajdemo v neugodni situaciji ni potrebna hitra ali nepravilna vožnja, lahko se v takšni situaciji znajdemo zaradi zunanjega dejavnika ali napake drugega voznika. Kljub temu pa moramo znati nastalo situacijo obvladati in preprečiti nezaželen izid. Poleg zagotavljanja same varnosti pa smo z ustreznim znanjem veliko bolj samozavestni v času celotne vožnje, pripomoremo pa tudi k večji gospodarnosti.

NASLEDNJI DOGODKI

POSEBNA PONUDBA

TE ZANIMA NAKUP DARILNEGA BONA ALI VOUCHERJA?