POGOSTA VPRAŠANJA

Dobrodošli v naši knjižnici pogostih odgovorov in vprašanj. Poskusili bomo v najboljši moči odgovoriti na vaša vprašanja.

Avtokozmetika

Ponujamo več različnih vrst paketov, od osnovnega globinskega čiščenja do celovite nege vozila z zaščitnimi premazi za notranjost, poliranjem in keramično zaščito. V kolikor v ponudbi nebi našli vam ustreznega paketa, je možen tudi individualen dogovor po vaših željah.

Seveda, po obsežnejšem in poglobljenem tretmaju vozila, priporočamo in tudi ponujamo osvežitvena pranja. Njihov namen je vzdrževati dosežen rezultat  čim dlje. Umazaniji in drugim zunanjim dejavnikom preprečimo, da se zažrejo v površine vozila. Zaradi zaščitnih premazov na vozilu so osvežitvena pranja enostavnejša.

Cene paketov so navedene za srednje velika in srednje umazana vozila. V kolikor je vaše vozilo nadpovprečno umazano je cena paketa nekoliko višja. Vsekakor za vsako vozilo predlagamo osebni obisk, kjer bomo lahko naredili oceno stanja vozila, se pogovorili o vaših željah in vam sestavili individualno ponudbo.

Cene avtokozmetičnih storitev so višje zaradi občutno višjega in kvalitetnejšega nivoja storitve. Pri avtokozmetiki ne nudimo le »čiščenja«, vendar detajlno nego vašega vozila kjer zagotavljamo najvišji možen nivo rezultatov, tudi na predelih vozila ki jim klasični avto-čistilni servisi ne namenijo nobene pozornosti. Velja tudi omeniti, da je za avtokozmetične storitve potrebno imeti veliko poglobljenega znanja o različnih materialih, različnih lakih in barvah ter široki paleti postopkov. Štejejo tudi dolgoletne praktične izkušnje. Ne smemo pozabiti tudi, da kvalitetni izdelki stanejo več denarja kot ceneni izdelki – izbira kvalitetnih izdelkov igra v avtokozmetiki zelo pomembno vlogo. Pri samem delu pa sta v prvi vrsti kvaliteta in vrhunski rezultat, ne hitrost izvedbe in čim nižja cena.

V kolikor se želite prepričati o kakovosti naših storitev vas z največjim veseljem povabimo v naš salon, da se osebno spoznamo in pridobimo vaše zaupanje. Kot zagotovilo o kakovosti naših storitev imajo zaposleni na oddelku avtokozmetike dolgoletne izkušnje pri delu, vse potrebne certifikate in poskrbljeno je tudi za redna izobraževanja. Lastimo si vso potrebno profesionalno opremo in kakovostne izdelke za zagotavljanje najboljših rezultatov. Jamčimo za kakovost storitve in stojimo za našim delom. Suvereno se lotimo tudi zahtevnih projektov in jih odpravimo z odliko.

Za nekatere storitve avtokozmetike kot so keramična zaščita ponujamo tudi jamstvo. V kolikor se odločite za storitev ki vključuje jamstvo boste po končani storitvi dobili navodila za vzdrževanje in »servisno« knjižico, kamor se bodo beležile vse opravljene storitve na vašemu vozilu. Jamstvo velja le v primeru, da so vsa vzdrževalna pranja vozila redno opravljena v naši avtokozmetiki, saj le tako lahko 100% jamčimo za kvaliteto.

Tudi če je vozilo popolnoma novo, je v večini primerov možno in priporočljivo narediti določene storitve avtokozmetike. Zunanjost vozila je pogosto kljub novemu avtomobilu polna mikroprask, katere je potrebno spolirati in nato na lak nanesti (keramično) zaščito, ki preprečuje nadaljnje nastajanje prask. Prav tako v celotni notranjosti v skritih kotičkih lahko ostane prah in drugi delci iz tovarne. Za celotno notranjost je smiselno poskrbimo za ustrezno zaščito različnih komponent. Zatem pa smo pripravljeni na brezskrbno uporabo in redna vzdrževalna pranja.

Če ste kupili rabljeno vozilo, so storitve avtokozmetike najučinkovitejši način da izgled in občutek v vozilu povrnete čim bližje tistemu kot je pri novem vozilu. Zaradi različne starosti, kilometrine , načina uporabe ter tudi različnih materialov in zunanjih dejavnikov, je težko podati splošno mnenje. Najboljše je narediti detajlni pregled in oceno vozila na licu mesta ter se pogovoriti o možnostih za izboljšavo.

Seveda, preko naše spletne trgovine lahko hitro in enostavno naročite darilni bon za Do Avta avtokozmetiko. Prav tako se lahko osebno oglasite v naši poslovalnici. Pripravljeni smo prisluhniti tudi individualnim željam v kolikor v naši spletni trgovini niste našli tistega, kar bi želeli.

FAQ H1
Še vedno niste našli odgovora na svoje vprašanje?
Nič hudega! Kontaktirajte nas in z veseljem vam pomagamo.

Imate več vprašanj?

Pokličite nas

070 659 101

Pišite nam

info@doavta.si

obiščite nas

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana