AVTOKOZMETIKA – NEGA ZA VAŠE VOZILO

Avtokozmetika je profesionalna ponudba storitev za nego vašega vozila. Bodisi gre za rabljen ali nov avto iz salona, le ta težko zažari v svojem največjem potencialu brez vsaj kakšne optimizacije. Ponujamo pestro paleto kvalitetnih storitev, s katerimi smo kos tudi najtežjim nalogam.

 

Vsaki stranki se individualno posvetimo, pred vsako izvedbo pa naredimo oceno obstoječega stanja vozila ter priporočimo najboljšo možno rešitev za dano situacijo. Vse postopke izvedemo kvalitetno, skrbno in natančno. Pri delu uporabljamo kvalitetne izdelke in pripomočke. Po izvedbi želenega tretmaja vas pred prevzemom tudi seznanimo kako optimalno vzdrževati čistočo vašega vozila.

 

Vsekakor pa nam je v interesu dolgoročno sodelovanje, kjer lahko vse skrbi glede čistoče vašega vozila prepustite nam.

NAŠE PREDNOSTI IN KVALITETE

KAJ JE POTREBNO ZA DOSEGANJE NAJVIŠJIH STANDARDOV

Potrebno je ločiti profesionalno avtokozmetiko od domače kreativnosti v prostem času, kjer opravljamo podobno delo, ko želimo dvigniti nivo čistoče avtomobila ali izboljšati njegovo stanje.

 

Pri profesionalni avtokozmetiki je v prvi vrsti potrebno imeti široko paleto znanja in izkušenj pri vseh korakih posameznih storitev. Natančno nam mora biti poznan dolg seznam najrazličnejših postopkov, pravilnega vrstnega reda in ustrezne kombinacije le teh. Seznanjeni moramo biti z veliko izdelki in njihovo uporabo, imeti je potrebno veliko pripomočkov, orodja in druge opreme. Ne smemo pozabiti na znanje o različnih materialih, barvah in lakih, kako se le te obnesejo v najrazličnejših situacijah in kako optimalno izboljšamo čistočo ali stanje zaradi različnih sledi uporabe.

Ne glede na izkušnje in znanje je pred vsako izvedbo potrebno narediti natančno oceno obstoječega stanja, saj le na tak način lahko predlagamo optimalno rešitev za dano situacijo. Za vse to je potrebno imeti veliko izkušenj, potrebno je biti spreten in iznajdljiv. Delo je zahtevno in od nas zahteva zbranost, natančnost in celovitost. Pri kompleksnejših primerih je pogosto potrebna tudi velika mera vztrajnosti. Pri najkompleksnejših primerih je lahko vložka nekaj deset ur tako za notranjost kot tudi za zunanjost. Za srednje zahtevne projekte pa je pogosto potrebno vložiti 8-12 delovnih ur za zagotovitev maksimalnih rezultatov.

 

Na koncu so tu še spremembe – tako v ponudbi izdelkov, pripomočkov in opreme, prihod novih modelov z novimi materiali ipd. Za zagotavljanje najboljših rezultatov je potrebno ostati v koraku s časom, se sproti izobraževati in izpopolnjevati.

Znanja in delovnih izkušenj ni nikoli preveč.

PONUDBA NAŠIH STORITEV

PREDPRIPRAVLJENI PAKETI

POSEBNA PONUDBA

NA VOLJO SMO…

Kako vam lahko pomagamo?

REDNO SE IZOBRAŽUJEMO IN IZPOPOLNJUJEMO

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK

ALI TE ZANIMA NAKUP DARILNEGA BONA?