Ponudba rabljenih vozil

znamkeVozil

V svoji ponudbi imamo manjšo zalogo aktualnih vozil ter določena vozila naših strank v komisijski prodaji. Prav tako boste našli v manjšem obsegu aktualna potencialna vozila za uvoz po naročilu. Zaradi naše narave dela je nemogoče predstaviti vsa aktualna vozila v spletni ponudbi. Zatorej vse interesente naprošamo, da izpolnijo naš obrazec za uvoz vozila po naročilu. Na ta način določite vse potrebne kriterije in informacije za iskanje vozila ter kontakte za nadaljnjo komunikacijo. Skupna baza vozil je zelo velika, prav tako postajajo sodobnejša vozila z vse daljšim spiskom možne dodatne opreme. Določitev kriterijev je ključnega pomena za uspešno iskanje ponudb..

Vozila uvažamo večinoma iz nemškega tržišča. Za vsako vozilo pred nakupom priskrbimo vse potrebe informacije o vozilu in njegovo zgodovino. Zadovoljstvo naših strank zagotavljamo s preverjenimi in ustaljenimi postopki ter ponudbo vozil s preverjeno zgodovino

Kontaktirate nas lahko za nova in rabljena vozila.

izpolnite obrazec banner

V kolikor vam na spletnih straneh pri nas in v tujini ni uspelo najti ustreznega vozila, nas kontaktirajte. Samo za vas bomo za ustrezna vozila preverili tudi v drugih bazah. Vabljeni tudi vsi tisti katere vas zanimajo ponudbe rabljenega tovornega programa vseh vrst, do starosti 6 let.

Slika_3_3

Posebna ponudba vozil Do Avta

Ponudba vozil Do Avta