Ekipa Do Avta

Iztok Lavrič - pomočnik direktorja

Strasten ljubitelj vsega, kar ima kolesa. Že od mladih nog je bil ljubitelj avtomobilov ter vonja po bencinu in zažganih pnevmatikah. Izkušnje, znanje o delovanju, prodaji, čiščenju in o vseh novitetah jeklenih konjičkov je začel pridobivati v mladosti, ko je spremljal očeta pri delu. Poleg veliko izkušenj s postopki pregleda, nakupa in prodaje vozil, je tudi nepogrešljiv pri svetovanju v podjetju in povezovanju ekipe.

Lastnosti: umirjen, natančen, dosleden, odgovoren

Vloga v podjetju: svetovanje pri razvoju in optimizaciji procesov v podjetju, organizacija, povezovanje ekipe, opravljanje homologacij, tehničnih pregledov, postopka DMV ter ostalih postopkov potrebnih za pripravo vozila na prevzem.

Kontakt: iztok@doavta.si; +386 (0)41 659 103

Matej Lavrič - vodja uvoza in prodaje

Zgodaj je šel po bratovih stopinjah in se znašel v svetu avtomobilizma. Svoje delo opravlja strastno in s srcem, kar se čuti tudi v njegovi komunikaciji s strankami. Vodi komunikacijo z našimi dobavitelji v tujini in iskanje ponudb za stranke, kot tudi sodeluje pri vseh uvoznih in prodajnih postopkih. Sodeluje tudi pri svetovanju v podjetju in optimizaciji delovanja podjetja. Z Iztokom sta našla skupno točko in se odločila da bosta svojo zgodbo pisala pri Do Avta.

Lastnosti: organiziran, temeljit, komunikativen, efektiven, strateški

Vloga v podjetju: svetovanje pri razvoju in optimizaciji procesov v podjetju, organizacija, obdelava povpraševanj, iskanje vozil ter izdelava ponudb, komunikacija s strankami in dobavitelji, postopki uvoza in prodaje, izdaja vozil

Kontakt: matej@doavta.si; +386 (0)68 636 403

Miha Čobec - asistent pri prodaji in upravitelj voznega parka

Podjetju se je pridružil v četrtem letu delovanja in ponudil dodatno pomoč podjetju, saj se je z leti količina dela povečala. Vedno nasmejan in dobre volje, to energijo deli tudi med ostale člane ekipe Do Avta. Miha je asistent pri uvozu in prodaji, prav tako pa je zadolžen za izdelavo ponudb in slikovnega gradiva za spletno oglaševanje, organizacijo vozil ter pripravo vozil na predajo končnim strankam.

Lastnosti: pozitiven, energičen, natančen, komunikativen

Vloga v podjetju: sprejem strank, asistent pri prodaji, obdelava povpraševanj, iskanje vozil ter priprava ponudb, priprava spletnih oglasov, priprava vozil za fotografiranje, fotografiranje vozil in obdelava slik, priprava spletnih vsebin, priprava vozil na prevzem, izdaja vozil

Kontakt: miha@doavta.si; +386 (0)51 607 374

Matic Pribičevič - upravitelj socialnih omrežij in spleta

S svojim znanjem in občutkom za socialna omrežja ter marketing je Matic pripomogel k večji prepoznavnosti podjetja tudi na spletu. Ker ima rad vse kar ima vonj po bencinu, tako uspešno povezuje svoje znanje s svojo strastjo je tako postal dodaten član naše ekipe. Kot zunanji sodelavec lahko pogosto pripomore k raznoraznim posodobitvam v podjetju.

Lastnosti: osredotočen, iznajdljiv, komunikativen, natančen

Vloga v podjetju: vzdrževanje in delo s socialnimi omrežji, SEO, delo s spletnimi vsebinami, prepoznavnost podjetja na trgu

Kontakt: matic.pribicevic@gmail.com; +386 (0)40 584 007

Semir Lević – čiščenje vozil in car detailing (Avtokozmetika)

Podjetju kot zunanji sodelavec nudi čiščenje vozil, tako od osnovnega pranja kot kompleksnejših tretmajev čiščenja in car detailinga. V podjetju poskrbi, da stranka ob opravljenem izbranem tretmaju prejme natančno in profesionalno očiščeno vozilo z visoko kvalitetnimi namenskimi produkti. Poleg tretmajev čiščenja je Semir pravi naslov tudi za poliranje vozil in zunanje zaščite vozila. Uživa pri svojem delu, največji navdih pa so mu stranke, ki so z njegovo storitvijo zadovoljne.

Lastnosti: pozitiven, energičen, temeljit in organiziran

Vloga v podjetju: zunanje in notranje čiščenje vozil, car detailing tretmaji, poliranje vozil

Kontakt: +386 (0)31 441 992

Poslanstvo

Naše poslanstvo je biti boljši in hkrati drugačen ponudnik rabljenih vozil. Strankam poskušamo priskrbeti avtomobile, ki se v celoti ali čim bolj pribljižajo vnaprej dogovorjenim željam in kriterijev kupcev, hkrati pa jim zagotoviti varen postopek nakupa. Za vsa vozila uredimo vse potrebne in tudi druge dogovorjene postopke in/ali storitve. Svoje poslanstvo najbolj uresničujemo preko zadovoljnih kupcev.

Vizija

Ne želimo biti največji, temveč najkvalitetnejši. Postali bomo logična izbira za vse, ki si želijo preverjeno vozilo ter brezskrbnost med procesom nakupa.

Vrednote

Stranki želimo pri kompleksnemu procesu nuditi vso organizacijo, znanje, ureditev postopkov in vse potrebne dokumentacije za registracijo vozila. Za nas so stranke na prvem mestu in njihovo zadovoljstvo je ključni vir za nadaljnji razvoj našega podjetja.

KVALITETA IN UČINKOVITOST:

Vozila kupujemo izključno iz preverjene baze naših rednih dobaviteljev. V povezavi z celovitim poznavanjem vseh potrebnih postopkov za tovrstno dejavnost lahko strankam nudimo kvalitetno ponudbo vozil s preverjenimi informacijami kot tudi optimalno pot za uvoz vozila po naročilu. Jamčimo za naše delo in vozila, saj pred samim nakupom vozila priskrbimo vse potrebne informacije in zgodovino vozila. V kolikor po pregledu informacij vozila le te ne ustrezajo dogovorjenim iskanim kriterijem, se vozilo zavrne in išče naprej drugo, primernejše vozilo.

ODZIVNOST, HITROST in OSEBNI PRISTOP:

Našim strankam želimo omogočiti optimalno pot nakupa vozila zato sodelujemo z vsako stranko pri vsakem koraku nakupa in jo obveščamo o dogajanju ter nadaljnjem poteku. Vsako stranko individualno obravnavamo in že v procesu izbire vozila celoten postopek maksimalno optimiziramo vsaki stranki.

ZNANJE IN STROKOVNOST:

Vsak član podjetju doprinese svoje specifične izkušnje in znanje na področjih kjer je najbolj uspešen. Skupaj sestavljamo profesionalno usposobljeno ekipo za tovrstno dejavnost. Kljub vsemu znanju in izkušnjam pa se dodatno izobražujemo, povezujemo in specializiramo. Vse to samo za vas!