Ekipa Do Avta

skupinska_net

Iztok Lavrič - pomočnik direktorja

Strasten ljubitelj vsega, kar ima kolesa. Že v zibelko mu je bila položena ljubezen do avtomobilov, ki je rastla do te mere, da je že v osnovnošolskih časih pomagal očetu pri prodaji vozil. Kljub mladosti nadaljuje družinsko tradicijo in črpa znanje iz 30 - letnih izkušenj svojih predhodnikov.

Lastnosti: natančen, dosleden, odgovoren

Vloga v podjetju: direktor, vodja ogledov v tujini ter delo na terenu, iskanje vozil, komunikacija s strankami.

Kontakt: iztok@doavta.si; 00 386 (0)41 659 103

Matej Lavrič - vodja uvoza in prodaje

Zgodaj je šel po bratovih stopinjah in se znašel v svetu avtomobilizma. Delo opravlja strastno in s srcem, kar se čuti tudi v njegovi komunikaciji s strankami. Z Iztokom sta našla skupno točko in se odločila da bosta svojo zgodbo pisala pri Do Avta.

Lastnosti: organiziran, temeljit, komunikativen

Vloga v podjetju: iskanje vozil in objava, komunikacija s strankami in partnerji, delo s spletnimi vsebinami

Kontakt: matej@doavta.si; 00 386 (0)68 636 403

Tomaž Kotar - svetovalec poslovnega razvoja

Podjetju se je pridružil po naključju, a kmalu postal pomemben del le tega. Čeprav so njegova prva ljubezen motorji, avtomobili ne zaostajajo prav veliko. S svojimi poslovnimi izkušnjami pomaga predvsem pri prodaji 

Lastnosti: komunikativen, nevsiljiv a učinkovit, strateški

Vloga v podjetju: pomoč pri prodaji 

Kontakt: info@doavta.si

Matic Pribičevič - upravitelj socialnih omrežij in spleta

S svojo sposobnostjo in občutkom za socialna omrežja ter marketing je Matic pripomogel k večji prepoznavnosti podjetja tudi na spletu. Ker ima rad vse kar "diši" po bencinu, tako uspešno povezuje svoje znanje s svojo strastjo.

Lastnosti: osredotočen, iznajdljiv, zgovoren

Vloga v podjetju: vzdrževanje socialnih omrežij, SEO, delo s spletnimi vsebinami

Miha Čobec - upravitelj voznega parka

Ker se je kot zadnji pridružil podjetju, se je še toliko bolj željan dokazati. Ni mu težko prijeti za kakršnokoli delo, zato je v nekaterih trenutkih nenadomestljiv. Vedno nasmejan in dobre volje, to energijo deli tudi med ostale člane ekipe Do Avta.

Lastnosti: pozitiven, energičen, natančen

Vloga v podjetju: čiščenje in priprava vozil za izdajo končnim strankam, objava oglasov na spletu

Poslanstvo

Naše poslanstvo je biti boljši in hkrati drugačen ponudnik rabljenih vozil. Strankam poskušamo priskrbeti avtomobile, ki se v celoti ali čim bolj pribljižajo vnaprej dogovorjenim željam in kriterijev kupcev, hkrati pa jim zagotoviti varen postopek nakupa. Za vsa vozila uredimo vse potrebne in tudi druge dogovorjene postopke in/ali storitve. Svoje poslanstvo najbolj uresničujemo preko zadovoljnih kupcev.

Vizija

Ne želimo biti največji, temveč najkvalitetnejši. Postali bomo logična izbira za vse, ki si želijo preverjeno vozilo ter brezskrbnost med procesom nakupa.

Vrednote

Poslu, ki ima dandanes vprašljivo verodostojnost, želimo povrniti zaupanje. Za nas so stranke na prvem mestu in njihovo zadovoljstvo je ključni vir za razvoj našega podjetja.

KVALITETA IN UČINKOVITOST:

Jamčimo za naše delo in vozila, ki jih predamo strankam. Pri pregledu le - teh uporabljamo ustrezne standardizirane postopke. V kolikor vozila ne ustrezajo dogovorjenim iskanim kriterijem, nakup vozila ustavimo in iščemo pimernješa vozila. Naše vodilo: "Prodajamo le vozila, ki bi jih želeli imeti tudi sami".

ODZIVNOST IN HITROST:

Našim strankam želimo omogočiti čim prejšnji prevzem vozila zato individualno z vsako stranko že v procesu izbire vozila celoten postopek maksimalno optimiziramo.

ZNANJE IN STROKOVNOST:

Kljub vsemu znanju in izkušnjam se dodatno izobražujemo, povezujemo in specializiramo. Vse to samo za vas!