picture 6.1


Svetovanje pri uvozu ali nakupu vozila

Ste v fazi nakupa avtomobila in potrebujete strokovno pomoč?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas. Svetujemo vam pri izbiri avtomobila ter ponudimo ustrezno obrazložitev in pomoč v vseh fazah nakupa vozila. Stremimo k individualnemu pristopu z vsako stranko, saj se zavedamo, da ima vsak posameznik lahko drugačne želje in pričakovanja.

Dodatno čiščenje in Car detailing

Privoščite svojemu novemu avtomobilu tretma detajlnega čiščenja, kjer se dotaknemo vsake notranje površine in težko dostopnih kotičkov ter odstranimo vso umazanijo. Natančen in dosleden tretma izvedemo tudi zunanjemu delu, kjer prav tako odstranimo vso umazanijo na laku in platiščih, zračno rjo in mrčes. Na vašem vozilu lahko po opravljenem detajlnjem čiščenju opravimo dodatni tretma z visoko kvalitetnimi namenskimi produkti za vse notranje površine in poskrbimo za impregnacijo in obstojnost. Zunanjost vozila se zaščiti z namenskim izdelkom, ki poskrbi za dodaten sijaj, zaščito pred umazanijo in hitrejše odtekanje vode. Po končanem tretmaju pa lahko na vašem konjičku uredimo tudi eno ali več stopenjsko poliranje ter zunanjo zaščito.

Vse postopke čiščenja in nege vozila opravljamo ročno ter uporabljamo visoko kvalitetna namenska sredstva ter pripomočke. Tako pri zunanjem kot notranjem čiščenju ponujamo široko paleto postopkov, katere lahko prilagodimo vsaki stranki posebaj. Od tega zavisi tudi časovni razpon, ki lahko traja dobro uro ali pa tudi dva do tri dni. Časovni razpon je jasno odvisen tudi od velikosti samega vozila.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin in obseg čiščenja ter nege vašega jeklenega konjička. Zasijte skupaj z vašim čistim avtomobilom :-)


picture 6.2.1

Dodatna varnost

Poskrbimo tudi za vašo nadaljnjo varnost po nakupu avtomobila. Za vsako vozilo kupljeno od podjetja Do Avta prejmete 30 dnevno garancijo, katero je možno tudi podaljšati z zakupom dodatnega jamstva.


picture 6.3.1

Podaljšanje tovarniške garancije

Ob nakupu vozila, ki je še v veljavni 2 ali 3 letni tovarniški garanciji vam lahko ponudim tudi podaljšanje tovarniške garancije z jamstvom do 24 mesecev. To opcijo se lahko sklene za vsa vozila, ki so kupljena pri nas ob predpogoju, da je vozilo redno servisirano na pooblaščenem servisu.

Jamstvo za rabljena vozila

Ob nakupu vozila, ki ni več v tovarniški garanciji vam ponudimo možnost nakupa dodatnega jamstva za kupljeno rabljeno vozilo. Jamstvo je možno skleniti za vsa vozila, ki so kupljena pri nas ob izpolnjenih naslednjih predpogojih:

 • skupna masa vozila ne presega 3,5 tone
 • niso prvič registrirana pred več kot 10 leti (na dan sklenitve jamstva)
 • nimajo več kot 200.000km (na dan sklenitve jamstva - za uveljavitev jamstva kilometri niso omejeni)

Jamstvo je možno pred iztekom 12 mesecev tudi podaljšati za ponovnih 12 mesecev v kolikor vozilo ustreza zgoraj navedenim pogojem. Ponujamo več različnih jamstev različnega obsega za rabljena vozila. Obrnite se na nas za podrobnejše informacije.

Za podrobnosti se obrnite na člane naše ekipe!

Financiranje

Nakup vozila lahko financirate z lastnimi sredstvi ali pa vam priskrbimo ugodno financiranje po vaši meri. Omogočamo financiranje tako za fizične, kot tudi pravne osebe. Pred nakupom vozila svetujemo pregled vaše bonitete, da nakup vozila opravimo brez dodatnih skrbi. Minimalni polog za financiranje vozila je 20%, stopnja pa se lahko glede na vašo boniteto tudi zviša ali zniža. Sodelujemo z več ponudniki leasingov - Summit leasing, GB leasing, SKB leasing in Unicredit leasing«. Za tem stavkom dodaj še »Ponujamo tudi mini leasing do skupne vrednosti 9000€ in hitre kredite do 8000€ razlike vrednosti nakupa.

Za pregled vaše bonitete potrebujemo naslednjo dokumentacijo:

FIZIČNE OSEBE

 1. osebni dokument, vozniško dovoljenje, davčno številko, podatek o TRR
 2. zadnje 3 plačilne liste in zadnje 3 bančne izpiske
 3. potrdilo o zaposlitvi (po potrebi)
 4. izpolnjeno vlogo za financiranje (zaprosite pri Do Avta)
 5. izbrano ponudbo za financiranje
 6. predračun (priskrbi Do Avta)

PRAVNE OSBE

 1. osebni dokument zastopnika
 2. kopija kartona deponiranih podpisov
 3. bilanca stanja izkaz poslovnega izida (2 leti)
 4. izpolnjeno vlogo (zaprosite pri Do Avta)
 5. izbrano ponudbo za financiranje
 6. predračun (priskrbi Do Avta)

SAMOSTOJNI PODJETNIKI

 1. osebni dokument, vozniško dovoljenje, davčno številko, podatek o TRR
 2. kopija kartona deponiranih podpisov
 3. bilanca stanja in izkaz poslovnega izida (1 ali 2 leti)
 4. bančni izpis o prometu na TRR (12 mesecev)
 5. izpolnjeno vlogo (zaprosite pri Do Avta)
 6. izbrano ponudbo za financiranje
 7. predračun (priskrbi Do Avta)

***Opombe: različni ponudniki financiranja imajo različne zahteve za pregled bonitete in odobritev financiranja. Za določene ponudnike financiranja so možne še kakšne dodatne zahteve.

picture 6.4

Zavarovanje

Vsako kupljeno vozilo čaka jasno tudi zavarovanje. Naj bodo naše poti brezskrbne in čim bolj varne! Ponujamo vam konkurenčna in cenovno ugodna avtomobilska zavarovanja po vaši meri v sodelovanju z več ponudniki zavarovanj, s katerimi pokrivamo vse ponudnike avtomobilskih zavarovanj v Sloveniji.

Za ponudbo zavarovanja od vas potrebujemo trenutno zavarovalno polico zaradi upoštevanja vašega bonusa pri nadalnjem zavarovanju. Če nimate še nobenih popustov - brez skrbi, v sodelovanju z našimi ponudniki vam ponudimo 50% komercialni popust.

picture 6.5.1
picture 6.6

Nakup pnevmatik

Pnevmatike so edina stvar, ki vzpostavljajo stik z vozilom in cestiščem, zatorej poskrbite za ustrezno obutev vašega jeklenega konjička v različnih vremenskih razmerah.

Pri naših dobaviteljih pnevmatik vam lahko ponudimo rabljene ali nove pnevmatike vseh vrst, dimenzij in cenovnih razredov. Priskrbirmo lahko obutev za najmanj pa tudi za najbolj zahtevne jeklene konjičke.

Pošljite nam povpraševanje in skupaj z našimi dobavitelji vam lahko ponudimo najbolj optimalne pnevmatike za vaše potrebe.

Modifikacija in optimizacija vozil

Temnitev stekel in vpis predelave v homologacijo

 • Izbirate lahko med stopnjo zatemnitve 65%, 85% in 95%.

Vgradnja vlečne naprave

 • Ponudbe po dogovoru.

Ureditev preizkusnih tablic za vozilo

V primeru predčasnega prevzema vozila lahko uredimo preizkusne tablice za vozilo (veljavnost 5 dni, območje SLO). Obvestiti nas je potrebno min 24 ur prej. Vse obveznosti morajo biti poravnane pred prevzemom.

Odkup vozila

Za odkup vozila je potrebno narediti cenilni zapisnik za katerega potrebujemo naslednje podatke o vašem vozilu:
 • poreklo in št. lastnikov
 • zgodovino servisov in zgodovino popravil
 • št. ključev in podatek ali je vozilo kadilsko
 • podatki o pnevmatikah (starost, profil)
 • seznam opreme, slike vozila zunaj in znotraj
 • prometno dovoljenje in št. kilometrov
Na podlagi cenilnega zapisnika lahko podamo odgovor ali je odkup možen in okvirno odkupno ceno za vozilo. V primeru cenitvi vozila je potrebno rezervirati termin. *Opomba: odkupujemo večinoma vozila do 5 let starosti in 150.000km.

Komisijska prodaja

 • naredimo cenilni zapisnik (potrebujemo informacije kot navedene pri odkupu vozila)
 • opravi se fotografiranje vozila ter podpiše pogodbo in plača predračun
 • sledi obdelava slik, priprava spletnega oglasa in oglaševanje ter sprejem interesentov
 • pripravimo vso potrebno dokumentacijo za prepis oz. registracijo
V primeru interesa je potrebno rezervirati termin. V primeru hrambe vozila je potreben predhodni dogovor.
picture 6.7

Najem vozila

Na nas se lahko obrnete tudi z željo po najemu vozila. Ponujamo konkurenčne cene in prilagodimo storitev vašim potrebam!
 • najem vozila za čas, ko čakate na novo vozilo (predhodna prodaja trenutnega vozila, okvara trenutnega vozila,...)
 • eno - ali večdnevni najem
 • mesečni najem
 • najem za posebne priložnosti (poroka, obletnica,..)
 • najem za poslovne partnerje + možnost najema voznika
Pokličite nas in predstavite vaše potrebe!