picture 6.1


Svetovanje pri uvozu ali nakupu vozila

Ste v fazi nakupa avtomobila in potrebujete strokovno pomoč?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas. Svetujemo vam pri izbiri avtomobila ter ponudimo ustrezno obrazložitev in pomoč v vseh fazah nakupa vozila. Stremimo k individualnemu pristopu z vsako stranko, saj se zavedamo, da ima vsak posameznik lahko drugačne želje in pričakovanja.

Čiščenje

Vsako vozilo pred predajo stranki čaka osnovno zunanje in notranje čiščenje. Prav tako pa ponujamo široko paleto dodatnih opcij čiščenja in nege vozila. Zadovoljimo lahko vse od najnižjih pričakovanj z osnovnim pranjem pa do najvišjih pričakovanj, kjer se posvetimo tudi raznoraznim detajlom in postopkom za nego vozila.

Vse postopke čiščenja in nege vozila opravljamo ročno ter uporabljamo visoko kvalitetna namenska sredstva ter pripomočke. Tako pri zunanjem kot notranjem čiščenju ponujamo široko paleto postopkov, katere lahko prilagodimo vsaki stranki posebaj. Od tega zavisi tudi časovni razpon, ki lahko traja od dobre ure pa tudi do enega delovnika. Časovni razpon je jasno odvisen tudi od velikosti samega vozila.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin in obseg čiščenja ter nege vašega jeklenega konjička. Zasijte skupaj z vašim čistim avtomobilom :-)


picture 6.2.1

Dodatna varnost

Poskrbimo jasno tudi za vašo nadaljno varnost - podaljšano garancijo ali jamstvo za vsa prodana vozila.


picture 6.3.1

Podaljšanje tovarniške garancije

Ob nakupu vozila, ki je še v veljavni 2 ali 3 letni tovarniški garanciji vam lahko ponudim tudi podaljšanje tovarniške garancije z jamstvom do 24 mesecev. To opcijo se lahko sklene za vsa vozila, ki so kupljena pri nas ob predpogoju, da je vozilo redno servisirano na pooblaščenem servisu.

Jamstvo za rabljena vozila

Ob nakupu vozila, ki ni več v tovarniški garanciji vam ponudimo možnost nakupa dodatnega jamstva za kupljeno rabljeno vozilo. Jamstvo je možno skleniti za vsa vozila, ki so kupljena pri nas ob izpolnjenih naslednjih predpogojih:

 • skupna masa vozila ne presega 3,5 tone
 • niso prvič registrirana pred več kot 10 leti (na dan sklenitve jamstva)
 • nimajo več kot 200.000km (na dan sklenitve jamstva - za uveljavitev jamstva kilometri niso omejeni)

Jamstvo je možno pred iztekom 12 mesecev tudi podaljšati za ponovnih 12 mesecev v kolikor vozilo ustreza zgoraj navedenim pogojem. Ponujamo več različnih jamstev različnega obsega za rabljena vozila. Obrnite se na nas za podrobnejše informacije.

Za podrobnosti se obrnite na člane naše ekipe!

Financiranje

Nakup vozila lahko financirate z lastnimi sredstvi ali pa vam priskrbimo ugodno financiranje po vaši meri. Omogočamo financiranje tako za fizične, kot tudi pravne osebe. Pred nakupom vozila svetujemo pregled vaše bonitete, da nakup vozila opravimo brez dodatnih skrbi. Minimalni polog za financiranje vozila je 15%, stopnja pa se lahko glede na vašo boniteto tudi zviša ali zniža. Sodelujemo z več ponudniki leasingov. Glede na vaše zmožnosti izberemo najboljšo možnost za vas.

Za pregled vaše bonitete potrebujemo naslednjo dokumentacijo:

FIZIČNE OSEBE

 1. izpolnjeno vlogo za financiranje (vlogo vam na zahtevo pošljemo po e-pošti)
 2. kopijo osebnega dokumenta
 3. kopijo veljavnega vozniškega dovoljenja
 4. izpiske o vaših osebnih prejemkih za zadnje tri mesece ( plačilne liste v primeru zaposlitve ali bilance podjetja v primeru samozaposlitve)
 5. dokazila o vaših osebnih prejemkih - plačilne liste v primeru zaposlitve ali bilance podjetja v primeru samozaposlitve
 6. kopijo bančnih izpiskov za zadnje tri mesece

PRAVNE OSBE

 1. izpolnjeno vlogo za financiranje (vlogo vam na zahtevo pošljemo po e-pošti)
 2. bilanco stanja in izkaz poslovnega izida podjetja za preteklo leto
 3. kopijo osebnega dokumentazastopnika

***Opombe: različni ponudniki financiranja imajo različne zahteve za pregled bonitete in odobritev financiranja. Za določene ponudnike financiranja so možne še kakšne dodatne zahteve.

picture 6.4

Zavarovanje

Vsako kupljeno vozilo čaka jasno tudi zavarovanje. Naj bodo naše poti brezskrbne in čim bolj varne! Ponujamo vam konkurenčna in cenovno ugodna avtomobilska zavarovanja po vaši meri v sodelovanju z več ponudniki zavarovanj, s katerimi pokrivamo vse ponudnike avtomobilskih zavarovanj v Sloveniji.

Za ponudbo zavarovanja od vas potrebujemo trenutno zavarovalno polico zaradi upoštevanja vašega bonusa pri nadalnjem zavarovanju. Če nimate še nobenih popustov - brez skrbi, v sodelovanju z našimi ponudniki vam ponudimo 50% komercialni popust.


null
picture 6.5.1

Zavarovanje WIZ omogoča sklenitev online zavarovalne police le v 6 korakih in približno 2 minutah. Sklepanje zavarovanja je zelo enostavno - z vnosom osnovnih podatkov o vozilu ter lastniku vozila že na drugem koraku pridobite informativni izračun za svoje avtomobilsko zavarovanje. Preverite vsa kritja, ki jih lahko dodate k svojemu popolnemu avto zavarovanju:

o_zavarovanju_wiz
izracun_wiz
Enostavno, varno, varčno, izjemno in zaupanja vredno – WIZ
picture 6.6

Nakup pnevmatik

Pnevmatike so edina stvar, ki vzpostavljajo stik z vozilom in cestiščem, zatorej poskrbite za ustrezno obutev vašega jeklenega konjička v različnih vremenskih razmerah.

Pri naših dobaviteljih pnevmatik vam lahko priskrbimo rabljene ali nove pnevmatike vseh vrst, dimenzij in cenovnih razredov. Priskrbirmo lahko obutev za najmanj pa tudi za najbolj zahtevne jeklene konjičke.

Pošljite nam povpraševanje in skupaj z našimi dobavitelji vam priskrbimo najbolj optimalne pnevmatike za vaše potrebe.

Modifikacija in optimizacija vozil

Pred ali po nakupu vozila se lahko srečamo z določenimi pomanjkljivostmi, ki so lahko posledica kompromisa pri nakupu vozila ali dodatne želje, ki se pojavijo po nakupu.Ker pa smo tukaj, da izpolnujemo vaše želje vam nudimo tudi pestro ponudbo modifikacije / optimizacije vozil. Naštejmo nekaj izmed možnosti:

 • temnitev stekel z različno stopnjo prepustnosti in vpisom v homologacijski kartonček
 • poslikave vozil po vaših željah in izdelave nalepk
 • chip tuning - povečanje moči motorja vašega vozila
 • vgradnja raznorazne dodatne opreme (vlečne naprave po meri, parkirni senzorji, alarmne sisteme
 • optimizacija že vgrajene dodatne opreme (posodobitev kart navigacije, posodobitev programske opreme za avtomatske menjalnike,...)
 • menjava vetrobranskih stekel (tudi preko zavarovalne police)
 • popravilo škode na vozilu (tudi preko zavarovalne police)
 • poliranje žarometov
 • manjše optične popravke
 • večja optična popravila
 • smart repair
 • profesionalno poliranje vozil
***Izvedba možna pri pooblaščenih in tudi drugih preverjenih izvajalcih
picture 6.7